Letters of Recommendation

Here are some letters from satisfied customers!!

  Wat een geweldige muzikant!
Voor onze bruiloft in juli 2014 heeft Ricky Daniels onze muziek verzorgd. Van ceremonie tot aan het einde van het feest heeft hij fantastisch gespeeld en gezongen. Een heerlijke mix van up en low tempo, precies op de momenten waar het gepast is.

Van te voren heeft hij goed naar onze wensen en muziek keuze geluisterd, dit heeft hij geweldig verwerkt in zijn repertoire.
Wij hebben genoten, BEDANKT hier voor!

Groeten Stephan & Marie-Claire

  

Verjaardagsfeest! 
Ricky maakte dit feest helemaal af! Wat een gezelligheid. Alleen maar goede berichten gehoord over de muziek. 
Ook alle aangevraagde nummers waren geen probleem. Een echte aanrader! 
Lies en Eddy 

 

To whom it may concern:

Ter gelegenheid van onze verjaardagen, waarbij we gezamenlijk 120 jaar op de teller hadden staan, hebben we een prachtig feest gegeven in het Louwman museum.
Uiteraard bestond ons gastenbestand grotendeels uit vijftigers en zestigers, maar ook de volgende generatie was aanwezig.
Ricky zorgde voor een geweldige omlijsting van borrel, diner en feest. Niet opdringerig, niet te luid en met een verrassend aanbod van muziek, niet geheel toevallig uit de jaren '50 en '60.
Zowel de oudere garde als ook de jongere ging met de benen van de vloer en wij kijken met bijzonder veel plezier terug op deze muzikale omlijsting van zoveel gasten.
Pieter en Madzy
 
 =========================
 
 
What a wonderful evening. You took a good party and made it GREAT!    With your selection of songs together with your talented vocals - everyone was moving to the music.  Thank you.
 
Tara Ruberg

 ==========================
 
 
 
Wat a geweldige artiest!

Wij hebben Ricky geboekt voor ons bruiloftfeest van afgelopen april 2010. Ricky is van alle markten thuis en wil je echt bij je feest/ receptie etc. hebben. Voor gezellige achtergrond muziek tot een swingende feestavond, je bent bij Ricky aan het juiste adres. Ricky speelt gevarieerd en profileert zich als een echte pianobar artiest.  Zowel wij als onze gasten hebben erg van zijn muziek genoten.

Groetjes Bjorn en Lisette Middelkoop

 
 ==============================